onze rolgordijnen

Rolxx biedt zes varianten aan van rolgordijnen. Elk met hun eigen specificaties en eigenschappen.

Bekijk ons aanbod door op een van de varianten te klikken.

ROL: het kwaliteitsvol rolgordijn-referentieproduct

Dit zijn de basis rolgordijnen. De doeken zijn naar keuze transparant, afsluitend of verduisterend. Ze bestaan in verschillende kleuren en zijn warmtewerend en brandvertragend. Het is mogelijk de ROLlen te bedienen met ketting, domotica of een afstandsbediening. Makkelijk in te bouwen, of afgewerkt met designsteunen.

XXL: opmerkelijk brede en hoge toepassingen

In moderne architectuur en passiefhuizen vinden we doorgaans grote raampartijen terug. Architect en bouwheer eisen dan ook een product dat geen afbreuk doet aan de bouwkunst. De keuze gaat resoluut naar Rolxx, want er is niets strakker dan een Rolxx rolgordijn! Deze raamdecoratie vult het clean ontwerp van de architect perfect aan. Onze XXL rolgordijnen kunnen een groot formaat aan met behoud van de kwaliteit van een rolgordijn op klein formaat.

 

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. De XXL rolgordijnen geven het interieur een strakke designlook. Een aanrader van formaat.

DupLXX: twee gordijnen in één steun

Twee rolgordijnen in één steun bieden tal van mogelijkheden. Door verschillende soorten doek samen te gebruiken, kunnen de positieve kanten van beide doeken benut worden. De dupLXX is geschikt voor alle ruimtes waar een transparant doek voor overdag en een afsluitend doek voor 's avonds nodig is.

XXSecret: privacy overdag én ’s avonds

Een transparant doek biedt privacy overdag, maar 's avonds niet. Zodra het buiten donker wordt, kunnen voorbijgangers gemakkelijk binnenkijken. Het XXSecret rolgordijn levert licht zonder zicht: de speciale ledverlichting maakt het doek blikdicht van buitenaf en zorgt ervoor dat de privacy binnen behouden blijft.

SKY: transparant en afsluitend doek in één rolgordijn

Het SKY-rolgordijn is een combinatie van een transparant en een afsluitend doek op één en hetzelfde systeem. De hoogte van de overgang kiest u zelf. Op die manier kan de verhouding van openheid, afscherming en licht geoptimaliseerd worden.

PaNeL: schuifpanelen

De PaNeLs vormen een combinatie tussen Oosterse traditie en modern interieur. Verschillende kwaliteiten of kleuren van panelen kunnen samen gebruikt worden, waardoor een waaier aan combinaties mogelijk wordt. 

 

Filter het zonlicht,

behoud een mooi uitzicht

en creëer privacy.

Filter het zonlicht,

behoud een mooi uitzicht

en creëer privacy.

pure esthetiek,

supreme functionaliteit

pure esthetiek,

supreme functionali-

teit

Gezelligheid

Ultieme gezelligheidsfactor

Slim gekozen rolgordijnen die naadloos aansluiten op het interieur zijn een absolute meerwaarde voor de gezelligheidsfactor in de kamer. Zo voelt het pas echt als thuiskomen. De juiste details in de keuze en de personalisatie van de rolgordijnen zetten de punten op de i van het interieur.

Privacy

Creëer intieme ruimtes

Gefilterd licht met een mooi uitzicht of privacy met voldoende lichtinval? De verhouding tussen openheid, afscherming en licht kan perfect worden aangepast door bewust te kiezen voor een doeksoort die meer of minder privacy garandeert. Overdag en ’s avonds wordt het puur genieten in een cocon van rust, zonder nieuwsgierige blikken.

Verduisterend

Verduisterend

Graag volledige verduistering? In onze collectie hebben we een doek dat voldoet aan deze vereiste. Dit type is ideaal voor slaapkamers en is daardoor een uitstekend alternatief voor rolluiken. Ook voor projectieruimtes is dit rolgordijn de perfecte oplossing.

Zonnewering

Zonnewering

Rolxx biedt hét alternatief voor zonwering. Het warmteverschil tussen de binnen- en buitentemperatuur kan tot vijf graden oplopen dankzij goed gekozen raamdecoratie. Transparant, translucent of verduisterend. U kiest, want de warmtebesparende regel geldt ook bij transparant. Perfect voor moderne bouwstijlen en passiefwoningen waarin vaak grote raampartijen verwerkt zitten.

Reflectiewerend

Lichtregularisatie & UV-wering

Lichtregularisatie
Een rolgordijn houdt bovendien de reflectie in computer- en tv-schermen tegen. Vergeet visueel discomfort door de lage winterzon.
UV-wering
Verkleuring van meubels en parket wordt tegengehouden.

Architectonische vrijheid

Architectonische vrijheid blijft behouden

Rolgordijnen hebben de bijzondere eigenschap om zichtbaar of (nagenoeg) onzichtbaar te zijn, wanneer dat gewenst is. Een Rolxx rolgordijn wordt strak op de buis opgerold en neemt zo minimale ruimte in. Dankzij interessante steunen en inbouwmogelijkheden kan een Rolxx volledig in de nis ingebouwd worden, waardoor de architectuur van een gebouw of kamer niet in het minst gehinderd wordt.

Geluiddempend

Breng geluid in balans

Minimalistische kamers met veel glas en beton dreigen soms klankkasten te worden. Bepaalde doeken beschikken over verbeterde akoestische waarden, waardoor ze een geluiddempend effect hebben.

Onze partners

rolxx partners

Rolxx rolgordijnen bij u thuis?

Contacteer een van onze partners.